BEYLİKDÜZÜ HURDACI SEKTÖRÜNÜN YILDIZIYIZ

 Beylikdüzü hurdacı sektöründe 2000’li yıllardan beri faaliyetlerini sürdüren firmamız öncelikli olarak güvenilir hizmet, müşteri memnuniyeti anlayışını benimsemiş olup, bunu gelenek haline getirerek çalışmalarını sürdürmeye günümüzde de devam etmektedir. Firmamız Avcılar Yeşilkent mahallesinde kurulmuş olup bölgeye komşu olmasından dolayı günün 7/24 saati Beylikdüzü’n de hurdacılık hizmetlerini sürdürmektedir.

Beylikdüzü hurdacıları olarak geçmişte edindiğimiz tecrübelere dayanarak, gelişen teknolojiye ayak uydurarak, araç parkurumuzu gelişen teknolojik gelişmelere adapte ederek süreçlerimizi daha da yaygınlaştırmaya her zaman gayret gösterdik. Firmamız Çalışkan Hurdacılık Beylikdüzü genelinden bireysel ve Kurumsal müşterilerinden, Kamu Kurumları da dâhil olmak üzere yüzlerce tonaj atık ürünü en güncel hurda fiyatlarıyla satın alıp geri dönüşüme kazandırmaktadır.

Beylikdüzünde ki hurdacılar olarak adını sıkça duyduğunuz, yaşam alanlarımızda sıklıkla kullanmış olduğumuz ürünleri doğaya zarar vermemesi adına geri dönüşüme adımı adımına kazandırmaya bugün de Beylikdüzü bölgesinde yürüttüğümüz hizmetlerle büyük bir gayret içerisinde yürütmekteyiz. Siz de elinizde yer alan atık ürünlerin resimlerini internet sayfamızda yer alan whatsApp numaramızdan bize ileterek en yüksek hurda fiyatlarını firmamızdan hemen talep edebilirsiniz.

https://caliskanhurdacilik.com/hizmet-bolgelerimiz/beylikduzu-hurdaci/



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Arnavutköy Hurdacısı ( Arnavutköy En Yakın Hurdacı )

Esenyurt Hurdacısı ( Esenyurt En Yakın Hurdacı )

İstanbul Hurdacısı