SİLİVRİ HURDACI SEKTÖRÜNDE ÇALIŞKAN HURDACILIK YANINIZDA

 Silivri hurdacı firmaları arasında oldukça yaygın bir müşteri ağına sahip bulunan firmamız 2000’li yıllarda başlamış olduğu iş süreçlerini bugün de hakkıyla devam ettirmektedir. Firmamız geçmişten günümüze kadar Silivri genelinde yüzlerce fabrikadan yüksek tonajlarda hurda alımı gerçekleştirmiştir. Alanında öncü firmamız, gelişen teknolojiye de ayak uydurarak tüm araç gereçlerini son teknolojik alt yapıda hazırlamış olup müşterilerine her zaman güler yüzlü hizmet sağlamıştır.

Silivri’de ki hurdacılar olarak bireysel ve Kurumsal müşterilerimizin tamamına hurdacılık hizmeti sağlamaktayız. Alanında nitelikli, senelerin bilgi birikimi ve deneyimine sahip çalışanlarımız keşif talebinde bulunduğunuzda anında adresinize yönlendirilmektedir. Firmamız maden ve Metal ürün gruplarının tamamını en yüksek hurda fiyatlarıyla satın almaktadır.

Silivri hurdacıları olarak bölgeden ve mahallelerinden yüksek tonajlarda hurda demir, hurda bakır, hurda alüminyum, hurda sarı, hurda çinko, hurda paslanmaz, hurda zamak, hurda kurşun, hurda akü, hurda sarı pirinç, hurda kablo, hurda soyma bakır hurdalarını yüksek tonajlarda alarak geri dönüşüme kazandırmaktayız. Siz de hemen firmamızı arayıp keşif talebinde bulunabilirsiniz.

https://caliskanhurdacilik.com/hizmet-bolgelerimiz/silivri-hurdaci/



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Arnavutköy Hurdacısı ( Arnavutköy En Yakın Hurdacı )

Esenyurt Hurdacısı ( Esenyurt En Yakın Hurdacı )

İstanbul Hurdacısı