BÜYÜKÇEKMECE HURDACI SEKTÖRÜNÜN DEVİ ÇALIŞKAN HURDACILIK

 Büyükçekmece hurdacı sektöründe senelerdir yoğun ilgi gören firmamız günümüzde de bölgenin her alanında hurdacılık süreçlerini yürütmeye devam etmektedir. Bildiğiniz üzere Büyükçekmece İstanbul Avrupa yakasında yer almaktadır. Bölge oldukça güzel bir konumda olmakla birlikte, sevdiklerinizle kafa dinlemek isterseniz mutlaka sahilini beraber ziyaret etmelisiniz.

Büyükçekmece hurdacıları arasında lider konumda bulunan firmamız bölgede yer alan fabrikalardan, şantiyelerden, sanayi sitelerinden, bireysel ve Kurumsal hizmet sağlayan tüm esnaflardan atık ürünleri güncel hurda fiyatları üzerinden satın alarak geri dönüşüme kazandırmaktadır.

Büyükçekmece’de ki hurdacılar olarak her çeşit hurda demir, hurda bakır, hurda sarı pirinç, hurda alüminyum, hurda krom, hurda zamak, hurda paslanmaz, hurda kurşun, hurda akü, hurda kablo, soyma bakır hurdası çeşitleri değerinde satın almaktayız. Ayrıca bölgede hurda karşılığı yıkım süreçleriyle de ilgilenmekteyiz. Firmamız ayrıca bina söküm işleri, fabrika taşıma işleri, fabrika temizleme işleri gibi birçok süreci de bölgede yürütmektedir. Firmamızı hemen arayıp en yüksek hurda fiyatları için teklifte bulunabilirsiniz.

https://caliskanhurdacilik.com/hizmet-bolgelerimiz/buyukcekmece-hurdaci/



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Arnavutköy Hurdacısı ( Arnavutköy En Yakın Hurdacı )

Esenyurt Hurdacısı ( Esenyurt En Yakın Hurdacı )

İstanbul Hurdacısı